Keune

In onze salon werken wij met producten van Keune

Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten exclusief voor de kappersbranche.
Keune is in 1922 opgericht door Jan Keune. Door de jaren heen is Keune Haircosmetics uitgegroeid tot een multinational en gespecialiseerd bedrijf in professionele haarcosmetica. Inmiddels is Keune wereldwijd in 0 landen te vinden. De producten van Keune zijn van hoge kwaliteit en zijn vooral bedoeld voor kleur, styling, vorming en verzorging. Alle producten van Keune zijn overigens 100% dierproefvrij!

Kleuren

Tinta color: Is een zachte permanente haarkleuring. Geeft het haar een uitstekende verzorging, zijdezachte glans en is 100% grijsdekkend. Tinta color heeft meer dan 100 mengbare tinten.

Semi color: Is een toon op toon haarkleuring en is ammoniakrij. Hierdoor is de semi color perfect te gebruiken voor een eerste kleurbehandeling. Semi color heeft meer dan 50 tinten en is tot 70% grijsdekkend.

Color man: De color man is een kleuring voor de mannen met een natuurlijke dekking. Het product hoeft maar 5 minuten in te trekken. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke dekking. Color man heeft 5 natuurlijke kleuren.

Producten

Care: De producten van de care lijn zijn door de actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden, kalmeren en extra verzorgen. Iedere haar wordt van binnenuit verzorgd. Care producten zijn gemaakt om uiteenlopende haarproblemen aan te pakken.

Style: Keune style biedt veelzijdige, vernieuwde producten gebaseerd op de nieuwste trends. Met de style producten kan iedere style gecreëerd worden. De sprays, gels, poeder en crèmes vormen de basis voor elk fantastisch kapsel. De style lijn is onder verdeeld in 3 stappen, prep voor het creëren van je basis, shape om je style vorm te geven en als laatste de finish om de look te perfectioneren.

Blend: Haar is bedoeld om mee te spelen en om nieuwe dingen mee te proberen. Keune Blend biedt een ultieme mix van producten voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis. De producten van Blend zijn ervoor gemaakt om ze met elkaar te mengen.

1922 by J.M. Keune: Een zorgvuldig samengestelde haarverzorgingslijn voor mannen. Gemaakt in Nederland, verrijkt met ingrediënten van eigen bodem en geperfectioneerd voor de wetenschap. De producten hebben een kenmerkende geur van sandelhout en leer.